Qaptains Bootverhuur Oudewater

Ontdek het Groene Hart vanaf het water en huur één van onze comfortable, luxe sloepen in Oudewater.

Wil jij stijlvol varen met één van onze comfortabele, elektrische sloepen op schitterende routes midden in het Groene Hart? Reserveer dan snel jouw unieke vaartocht vanuit het centrum van Oudewater. Een boot huren in Oudewater is bij Qaptains zo geregeld. Boek gemakkelijk online jouw vaartocht.

Een boot huren in Oudewater is mogelijk vanaf nu. Benieuwd wat de schitterende vaarroutes door het Groene Hart te bieden hebben? Reserveer deze unieke ervaring snel!

– Elektrische, fluisterstille tendersloepen voor 8 personen (e-Qruiser 600+)
– Geen vaarbewijs nodig
– Ruime, stabiele, comfortabele en makkelijk te besturen boten
– Al vanaf € 30,- per uur
– Heerlijke borrelboxen samengesteld door Hotel Broeck
– Kosteloos annuleren en verplaatsen bij slecht weer

Ontdek het Groene Hart en huur een comfortabele Qrafter tendersloep

Reserveer deze unieke ervaring »

Waar kun je ons vinden?

Vertreklocatie Oudewater biedt met zijn geweldige ligging aan de Hollandse IJssel een hoop mogelijkheden. Schitterende routes dwars door het Groene Hart van Nederland. Vanuit Utrecht en Rotterdam ben je binnen een half uur in het Groene Hart en kun je bij Qaptains bootverhuur Oudewater heerlijk genieten van een mooie vaartocht in een comfortabele tendersloep. Het vertrekpunt van jouw vaartocht is midden in het centrum van Oudewater.

Routes

Route 1: Oudewater – Linschoten – Montfoort – Oudewater
Duur: 5 uur varen, 3 uur vrije tijd

Vanuit Oudewater vertrek je via de kolksluis richting de Lange Linschoten. Een schitterend, kronkelend riviertje richting Linschoten. In Linschoten ga je rechtsaf richting richting het mooie vaarwater van de Cattenbroekerdijk. Hierna nader je Montfoort. Aangekomen in dit mooie stadje aan de IJssel is het leuk hier een klein terrasje te pakken. Vanuit Montfoort is het 1,5 uur varen naar het startpunt in Oudewater. Een schitterende route dwars door de natuur van het Groene Hart.

Route 2: Oudewater – Hekendorp – Woerden – Linschoten – Montfoort – Oudewater
Duur: 8 uur varen

Een mooie, lange route waarbij alle mooie plekken van het Groene Hart bevaren worden. Vanuit Oudewater vaar je tussen de weilanden richting Hekendorp. Na de sluis in Hekendorp vaar je over de prachtige Wiericke richting Woerden. Via de Woerdense grachten vaar je richting Linschoten en Montfoort. Het is daarna nog een klein stukje naar Oudewater.

Route 3: Oudewater – Hekendorp – Gouda – Oudewater
Duur: 4 uur varen, 4 uur vrije tijd.

Een route vanuit Oudewater richting de kaasstad van het Groene Hart. Tussen de weilanden door, via Hekendorp, naar het mooie Gouda. Een mooie route waarbij er in Gouda tijd is om de stad te verkennen. Na een leuke stadswandeling in Gouda, stap je op de comfortabele tendersloep om weer terug te gaan naar Oudewater. Een route voor de cultuursnuivers.

Uiteraard kun je zelf een alternatieve route bedenken in dit mooie vaargebied. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! In samenwerking met het hotel kunnen wij allerlei leuke arrangementen samenstellen om een mooie Qrafter-dag samen te stellen.

Heb je nog vragen? Kijk dan eens tussen de veelgestelde vragen of jouw vraag hier tussen staan. Contact opnemen met ons mag ook altijd!

Routebeschrijving naar Qaptains Oudewater

Locatie Qaptains – premium e-boat rental Oudewater

Broeckerstraat 20, 3421 BL Oudewater
085 065 7288

Maandag09:00 – 21:00
Dinsdag09:00 – 21:00
Woensdag09:00 – 21:00
Donderdag09:00 – 21:00
Vrijdag09:00 – 21:00
Zaterdag09:00 – 21:00
Zondag09:00 – 21:00

(na de reservering ontvang je een bevestiging met hierin alle informatie over jouw vaartocht op deze locatie)

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

Hi, Qaptains hier👋

Waar kunnen we je mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Bel Qaptains085 0657288 Wij zijn vandaag een dagje vrij! Waarschijnlijk neemt er niemand op. Tussen 9:00 tot 20:00 uur is iemand aanwezig.
WhatsApp Qaptains Mail info@Qaptains.nl
Liever een eigen Qrafter?

Vaar 100% elektrisch, stil en schoon met onze Dutch-build modellen. Bekijk ons aanbod.