Verhuur Verkoop

Onze boten

Luxe, ruime loungeboten

Wij verhuren 2 type loungeboten. Onze 8-persoons Qruiser en de 12-persoons Lounger. Beide loungeboten zijn Qrafter-waardige vaartuigen. Dat betekent dat comfort voorop staat. Ook verhuren wij in Loosdrecht de klassieke sloep ´Qlassic´.

De indeling van de boten is hetzelfde met een grote U-loungebank voorin en een comfortabel zonnedek achterop. Ook zijn beide boten voorzien van een electromotor.

Het nieuwe varen is goed zichtbaar in de Qrafter loungeboten. Een Qrafter is een uniek vaartuig en zo zie je er niet veel. Een Qrafter lijkt een terrasje op het water met praktische afmetingen. Heel wat anders dan een traditionele boot zoals een sloep of vlet. Je hebt geen vaarbewijs nodig om te varen met deze Qrafter loungeboten.


Qrafter e-Lounger 650

12 persoons. Beschikbaar in Loosdrecht

De vaareigenschappen van de 100% elektrische Lounger zijn erg goed. De boot is licht en wendbaar en door de catamaran-constructie is de boot ook erg stabiel. Zeeziek worden is daarom erg lastig op de Qrafter. Je kan het omschrijven als een kleine beachclub op het water. De boot is zeer praktisch ingericht, biedt plaats aan 12 personen en is ideaal voor zowel een kleine als een grotere groep. Met een zonnedek, zwemplateau, toilet, schaduwdoek, U-loungebank is de boot hip uitgerust en ideaal voor een vaartochtje met familie of vrienden.


Qrafter e-Qruiser 600

8 persoons. Beschikbaar in Loosdrecht én Oudewater

Varen met de Qruiser is een unieke ervaring. De boot is 100% elektrisch, erg stabiel en vooral erg comfortabel. De vaareigenschappen zijn verbeterd en de boot is geschikt voor wat langere vaartochten. De Qrafter e-Qruiser biedt plaats aan 8 personen, beschikt over een geluidssysteem, een luxe kussenset, en een heerlijk zonnedek. Wat een luxe al zeggen wij het zelf! Waarom een boot huren, als je ook een comfortabele, stijlvolle e-Qruiser kunt huren?


Qrafter Qlassic sloep

8 persoons. Beschikbaar in Loosdrecht.

In Loosdrecht verhuren wij ook onze Qlassic sloep. Een klassieke, luxe sloep voorzien van alle gemakken. Ideaal voor een nette familie of gezin om in 1 dag alle Loosdrechtse plassen rond te varen en tussendoor een strandje, restaurant of eiland te bezoeken. Perfecte boot voor een heerlijke dag varen en voorzien van alle gemakken. Met de boegschroef én hekschroef is deze stabiele boot erg makkelijk te besturen. Een comfortabele kussenset en zelfs een toiletje in het vooronder.  Deze mooie day-cruiser voor de vaarliefhebber die houdt van degelijkheid en comfort. De Qlassic wordt beheerd door onze walkapitein Jaap die ervoor zorgt dat de boot er dagelijks weer perfect en netjes bij ligt!


Wacht niet langer, huur een Qrafter Loungeboot

Reserveer deze unieke ervaring »

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

Hi, Qrafter hier👋

Waar kunnen we je mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Bel Qrafter085 0657288 Wij zijn vandaag een dagje vrij! Waarschijnlijk neemt er niemand op. Tussen 9:00 tot 20:00 uur is iemand aanwezig.
WhatsApp Qrafter Mail info@qrafter.nl
Liever een eigen Qrafter?

Vaar 100% elektrisch, stil en schoon met onze Dutch-build modellen. Bekijk ons aanbod.